Bärga bil till verkstad i Halmstad med omnejd - Kenneths Bilbärgning AB 

På Kenneths Bilbärgning bärgar din bil till verkstad. Vi erbjuder förbokade bilbärgningar med kort varsel . Grundades 1982. vi är det självklara valet av bärgare i Halmstad, Torup, Hylte, Getinge, Skottorp, Vrå, Knäred, Mellby, Laholm och med jour dygnet runt året runt.

Prisförfrågan bärgning till verkstad

Önskar boka inom 1 vecka
Önskar få ett prisförslag

Avsändare

Ingen fil vald

Här på Kenneths Bilbärgning är vi erfarna av att  bärga bilar till verkstad.

Maskintransport Halmstad med omnejd

vi maskiner som minigrävare, vältar, läggare, liftar och större grävmaskiner.  Ring för bokning eller prisuppgift 035-125000

Biltransport Halmstad med omnejd

vi bilar som husbilar, motorcyklar, husvagnar, veteranbilar ,skrotbilar och större specialfordon. Förboka online dygnet runt.

Kenneths bilbärgning

Vägassistans

Vi bärgar alla typer av fordon oberoende av vikt eller storlek. Vi hjälper till vid olyckor, transport av maskiner eller fordon, låsöppningar och mycket mer.

Läs mer
Galleri

Transporter

Här kan du följa tidigare uppdrag eller jobb som vi gjort. Vi delar gärna med oss av erfarenheter så att ni kan känna er trygga med att anlita oss.

Boka transport
Vägassistans

Kontakta oss

Vi utgår från Halmstad. Är du intresserad av att kontakta oss så är det bara att ringa eller skicka ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

" Hjälpsamma killar när man är i nödläge. Ställer upp i alla lägen.👍👍👍"

Leif Ornstein

" Positiv och hjälpsam på alla vis när vi sent en fredag behövde bärgning ifrån Olofström och fick även skjuts till biluthyrningen i Halmstad. Tack Max! "

Karin Öfverberg

Bärgare 24H :  035-125 000

Din bärgare i Halland, vi är det självklara valet av bärgare i  Halmstad, Torup, Hylte Getinge, Skottorp, Vrå, Knäred, Mellby och Laholm och med jour dygnet runt året runt.

Kenneths Bilbärgning AB

Ryttarevägen 3

302 62 Halmstad

035 - 125 000

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

Vägbeskrivning

Orgnr. 556320-2463

Våra partners

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .

Kenneths Bilbärgning AB - Org.nr: 556320-2463