Söker du jobb som bärgare ? 

 Vi söker en person som kan arbeta som bärgare i Halland. Har du YKB-utbildning och krav på C-kort, har du erfarenhet som bärgare eller kanske kört kranbil eller maskintrailer? Hade varit toppen om du bodde runt Halmstad och vill ingå i nordens största Bärgnings organisation?! så finns de intresse eller kanske någon som känner någon som är intresserad så hör av dig! 

Kenneths Bilbärgning bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en mobil komplett verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats. Har fordonsägaren varit med om en olycka, vill fordonet inte starta eller har du kört fast i ett dike? Då behöver de hjälp av oss på Kenneths Bilbärgning AB - vi är turen i oturen. Vi har kapaciteten att hjälpa kunderna dygnet runt - året runt.

Vi skräddarsyr varje vagassistans eller transport enligt våra kunders behov. Kontakta oss om du vill veta mer! 

Frågor och svar direkt 

 

Ring eller använd formuläret nedan till oss för att få svar på dina frågor om jobbet 

035 - 125 000

Sök jobbet som bärgare

Ingen fil vald

Kenneths Bilbärgning AB

Ryttarevägen 3

302 62 Halmstad

035 - 125 000

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

Vägbeskrivning

Orgnr. 556320-2463

Våra partners

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .

Kenneths Bilbärgning AB - Org.nr: 556320-2463