FordonsTransporter i Halmstad

Vi transporterar eller flyttar Maskiner, Bodar, Bilar, MC, Husvagnar inom Halmstad kommun eller mellan städer, där vi gärna ser att Halmstad är en av städern vid transport  mellan orter!  KENNETHS BILBÄRGNING har skräddarsydda erbjudanden för att tillgodose just dina behov av fordonstransport. Vi erbjuder leverans av bilar inom hela Sverige. Trygga  Maskin- och biltransporter. Komplett logistiklösning.

Kenneths Bilbärgning | EST 1982

Maskintransporter Halmstad

Vi  erbjuder fasta körningar eller 1 maskintransport. Kenneths Bilbärning lägger stor vikt  på rätt utbildning av chaufförskåren för att säkerställa en säker hantering av bodar, moduler, förrådscontainers, byggmaterial eller maskiner. Våra erfarna chaufförer och specialfordon hjälper dig transportera maskiner, utrustning och konstruktionselement till byggarbetsplatser, industrier och andra platser. Bara ett lokalt samtal bort. Vi jobbar över hela Hallands kommun. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill beställa transport. Välkomna.

Biltransporter Halmstad

Vi erbjuder prisvärd & säker biltransport i Hallands kommun & självklart Halmstad. Vi utförbiltransport, fordonstransport, mc transport, husvagnstransport, husbilstransport ,skrotbilstransport mm. Vi har fokus på dina önskemål. Våra flakbärgare är gjorda för att transportera bilar med vikter upp till 12 ton och bilfrakt av företagsbilar, privata bilar, veteranbilar, specialbilar och mindre båtar inom hela Sverige är inte ovanligt.  Bara ett lokalt samtal bort. Välkomna

Läs mer

Våra kunder berättar..

Läs fler eller skriv en recension

" Jättebra service! Tack så mycket för dig! Vi hade några problem med vår bil och den nederländska vägbilsassistenten ANWB tog oss i kontakt med Kenneths Bilbäringning i Halmstad. "

 

tomvink1

" Bästa bärgarna jag har varit med om! Snabb service, inga konstigheter! "

 

Tyler Ferguson