Bilbärgning Halmstad & E6

Ring Kenneths Bilbärgning för snabb hjälp. Nås dygnet runt i hela Hallands Kommun! Våra bärgningsbilar finns strategiskt placerad och är alltid snabbt på plats. Bra service. Vår bärgning görs i samverkan med Sveriges räddningstjänst, Polis och de flesta försäkringsbolag. Våra bärgningsbilar med erfarna bärgare finns strategiskt placerade i Halmstad & utmed E6 och alla våra bärgningsbilarär uppkopplade mot Viking Sverige och SOS international.

 

Kenneths bilbärgning bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en mobil komplett verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats. Har du varit med om en olycka, vill bilen inte starta eller har du kört fast i ett dike? Då behöver du hjälp av oss på Kenneths Bilbärgning AB - vi är turen i oturen. Vi har kapaciteten att hjälpa dig dygnet runt - året runt.

Vi skräddarsyr varje bilbärgning enligt våra kunders behov. Kontakta oss för snabb assistans och väghjälp! 

Frågor och svar direkt 

Ring eller använd formuläret nedan till oss för att få svar på dina frågor om tranporten

035 - 125 000

Tar alla bärgningsuppdrag

Varje bärgningsuppdrag är unikt, allt från  plats, det som ska bärgas, du som ägare, ditt försäkringbolag, och när på dygnet som bärgningen ska utföras. Allt har vi kontroll på och koordineras via erfaren larmcentral med jour som är vår verksamhets digitala motor.

  • Vi finns i Hallands kommun & E6
  • Lokal kännedom
  • Bärgningsfordon för alla uppdrag
  • Uppkopplade mot trafikledning
  • Erfarna bärgare | EST 1982
  • Egen Jourverkstad
  • Recensioner på nöjda kunder

Lämna ditt mobilnr, så ringer vi upp!

Kenneths Bilbärgning AB

Ryttarevägen 3

302 62 Halmstad

035 - 125 000

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

Vägbeskrivning

Orgnr. 556320-2463

Våra partners

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .

Kenneths Bilbärgning AB - Org.nr: 556320-2463