Maskintransport Halmstad & Hallands kommun | EST 1982

Här på Kenneths Bilbärgning har vi  erfarna maskinflyttare. Vi har bilar från 2 axliga små lastväxlare som lastar 3,5 ton till 4 axliga bilar med lastförmåga på 12 ton. Med dessa transporterar vi maskiner som minigrävare, vältar, läggare, liftar och större grävmaskiner. Vi ordnar maskintransport åt några av dom största uthyrningsfirmorna i Halmstad! Prisförfrågan transport.

Kenneths Bilbärgning utför även olika typer av specialtransporter, till exempel transport av betong, plåt, spannmål, moduler, fordon och potatis. Vi ser till att våra kunder får rätt utrustning och rätt fordon  som är anpassat efter era önskemål.  Boka maskintranport eller gör en prisförfrågan.

Vi skräddarsyr varje maskintransport enligt våra kunders behov. Kontakta oss och begär prisförslag! 

Frågor och svar direkt 

Ring eller använd formuläret nedan till oss för att få svar på dina frågor om tranporten

 

Behöver du akut maskintransport, vänligen ring oss på 035 - 125 000

Prisförfrågan transport

Kenneths Bilbärgning AB

Ryttarevägen 3

302 62 Halmstad

035 - 125 000

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

Vägbeskrivning

Orgnr. 556320-2463

Våra partners

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .

Kenneths Bilbärgning AB - Org.nr: 556320-2463