VÄGASSISTANS & SOS BÄRGARE I HALMSTAD & UTMED E6  

Vi har "rätt bärgningsbil" för de flesta uppdrag i Hallands kommun med omnejd!

Tungbärgare Halmstad

Kenneths Bilbärgning hjälper erbjuder tungbärgning av lastbilar, bussar, grävmaskin eller grävskopa. Vi har bärgningsbilar utmed E6  eller runtomkring, även skog och mark. Vi har specialmaskiner som gör det möjligt att hjälpa dig där bärgaren har svårt att köra. Vi bokar både lättare och tyngre bärgning. Våra erfarna bärgare är snabbt på plats.

Bilbärgning Halmstad

Har du fått stopp utmed E6 eller utmed annan väg eller i skogen? Vi är experter på bärgning, Kenneths Bilbärgning har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt. Vi finns i nästan hela Halland. Bra priser. Snabb väghjälp. Billigare än vad du tror. Beställ online nedan. Alltid redo att rycka ut.

Bärgningsfordon i Halmstad

Bekanta dig med de bärgningsfordon som vi använder för att hjälpa dig med bilbärgning eller maskintransporter. Våra gula moderna bärgningsbilar står för milj och säkerhet . Våra bärgare arbetar med akuta och förbokade uppdrag från alla orter Halland. Vi  håller E6an rullande och  bärgningsfordon för alla uppdrag. Vi finns ett lokalt samtal bort

Våra kunder säger...

Recensioner på Google

" En helt perfekt hjälp med byte av exploderat däck på husbil idag 20/7 utanför Halmstad"

 

Karin Pedersen

"Bästa bärgarna jag har varit med om! Snabb service, inga konstigheter! "

 

Mads Housens